Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

10 dolog, amit a sikeres nők megtesznek reggel 9 óra előtt

Ha wellness-ről vagy vállalati világról van szó, valószínűleg nem ismeretlenek számodra a reggeli rutinok. Az online felületeiden tele vannak a “Készülődj velem a 9-5-ig” vagy a “5-9 azelőtt, hogy elkezdődne a 9-5” trendekkel. Személy szerint imádom ezeket a videókat, mert #esztétikusak, és ötleteket adnak arra, hogy hogyan optimalizálhatom a saját reggeli rutinomat, és hogyan tehetem hatékonyabbá a napjaimat és az életemet.

Azonban néha azt kívánom, hogy kibontanák a különböző összetevőket, hogy kiválaszthassam, mi a legésszerűbb számomra. Százával hallgattam podcasteket, olvastam blogokat, és ezreket néztem reggeli rutin videókat. Összegyűjtöttem a sikeres nők reggeli rutinjának különböző összetevőit, hogy létrehozhass egy olyat, ami neked is működik.

 

xr:d:DAFk_S7xPEo:5,j:8636044801492597405,t:23060521

Lássuk, mit csinálnak a sikeres nők 9 előtt.

  1. Előre felkészülnek: Műszakilag az előző estét értjük az “előtt”, mielőtt eljönne a következő reggel. A sikeres nők tudják, minél kevesebbet kell dönteniük reggel, annál jobban fog menni a napjuk, és annál több energiájuk lesz a nagyobb döntésekhez.

A ruháidat előkészítik az előző este, és ha reggel vagy azutáni edzésre mész, győződj meg róla, hogy készen állnak a sportruháid is. Menj tovább, készítsd elő a vizestáskádat a reggelre, és győződj meg arról, hogy megvannak az étkezési és uzsonna alapanyagaid, valamint hogy rendben van a reggeli összetevők szervezése.

Azon kívül, hogy az elemek a helyükön vannak, szeretem előző este átnézni a naptáramat, hogy tudjam, mire számíthatok másnap, így előre tudom, ha korábban kell kelnem, vagy több időm van a reggeli sétámra.

  1. Nem pocsékolják az időt: A szundi gombnak búcsút inthetsz. A sikeres nők tudják, hogy az elnapolás csak fáraszt és kevésbé termelékenynek érzi magát az ember. Próbáld tenni el a telefont az ágytól, vagy szerezd be egy olyan ébresztőórát, amit olyan helyre teszel, ahol fel kell kelned, hogy kikapcsold.

Emlékezz, hogy ezt az ébresztést ekkor állítottad be egy okkal, fontos, hogy tiszteletben tartsd magad annyira, hogy betartsd ezt, és jó lábbal indítsd a napodat.

  1. Hidratálódnak: VÍZ. Felkelés után rendkívül fontos egy pohár víz elfogyasztása, hogy hidratáljuk magunkat a hosszú éjszakai alvás után (tudod, #tudomány!). A vízivás, mielőtt a reggeli koffeinunkat megkapnánk, segíthet abban, hogy energizáltabbnak érezzük magunkat egész nap, és ez egy kis öngondoskodás az ébredést követően.
  2. Koncentrálnak: Az egyik legfontosabb dolog, amit a sikeres nők megvalósítanak reggel, az a céljaik és szándékaik áttekintése. A reggel ideális időpont arra, hogy talajra állj, és emlékeztesd magad arra, mi a végső célod.

Fontold meg, hogy hozol létre egy feljegyzést a telefonodon a céljaidról, vagy használd a poszt-it-eket, hogy felragaszd az ösztönző mondataidat a tükörre, és átrendezd a gondolkodásmódodat a napra való felkészülés közben. A rendszerek követésének egy másik módja, hogy biztosítsd, hogy a helyes úton vagy. Fontold meg, hogy minden reggel átnézel egy követőt, amely felsorolja azokat a szokásokat vagy célokat, amelyeket el szeretnél érni, jelöld meg, mit sikerült végrehajtani az előző napon, és szándékozz az elkövetkező napra.

Munka szempontjából tekintsd át, mi szerepel a mai listán, és emlékeztess magadnak a nagyobb karrier céljaidról, hogy lendítsen előre egy sikeres napra.

  1. Mozognak: Ez nem meglepő, de a tested mozgatása reggel, a munkanap előtt kulcsfontosságú. Néhány számára ez időbevétel lehet a napi menetrendjük miatt, ezért emlékezz, hogy a mozgás akár egy rövid séta vagy nyújtás is lehet! Bár persze jó lenne eljutni a terembe edzeni, vagy online pilates órára menni, egy kis mozgás is nagyot számít.

Pluszpontokat kapsz, ha összekapcsolod ezt a meditációval vagy podcast hallgatással, miközben mozogsz.

  1. Lélegeznek friss levegőt: A sikeres nők nem felejtenek el megállni és megszagolni a rózsákat. Reggel fontos friss levegőhöz jutni. Különösen a nem télre jellemző hónapokban prioritást kell adni annak, hogy kimész akár csak egy percre is a D-vitaminért és néhány mély lélegzetvételért.

Ez egy játékváltó lehet, hogy feldobja a hangulatodat és tiszta fejjel indulj a produktív nap felé.

  1. Gyakorolják a jó energiát: Ez a szórakoztató része. Hiszek abban, hogy azon döntésed, hogy milyen hozzáállással és gondolkodásmóddal kezded a napot, az meghatározza, hogyan fog telni. Tehát indítsd a reggelt pozitív attitűddel és gondolatokkal. Ez mindenki számára más lesz, de lehet ez azt jelenti, hogy hallgatsz a kedvenc zenédre, naplózol az aktuális álmaidról és célokról, meghallgatsz egy inspiráló vagy személyes növekedést segítő podcastot, meditálsz a jövőbeli önmagadon, vagy csak jelen vagy a pillanatban.

Ismételten, ez mindenki számára máshogy működik – talán csak táncolsz a házadban a Camp Rock zenére (csak én?). Csak győződj meg róla, hogy pozitív érzelmekkel és felfelé tekintő gondolatokkal kezded a reggelt, hogy a nap kibontakozzon előtted, és ne veled.

  1. Gondoskodnak magukról és környezetükről: A sikeres nők megágyazzák az ágyukat. Elmosogatják a reggeli edényeiket. Nem spórolnak a bőrápolási rutinjukon. Biztosítsd, hogy beépíted azokat a gyakorlatokat, amik a legjobban érzed magad. Talán ez egy nyirokmasszázs az arcon, száraz kefélés, hideg zuhany – vagy lehet, hogy egyik sem ezek közül.

Találd meg azokat az öngondoskodási gyakorlatokat, amik neked a legjobban működnek, és illeszd be őket a mindennapi rutinodba, miközben készülsz.

  1. Egyszerűen csinálják: Természetesen lenne fantasztikus minden nap mindezt megtenni! De nincs mindenkinek 4 órája, hogy az interneten található összes önápolási gyakorlatot végezze.

Az “IDEÁLIS” rutinok próbálgatása után évekkel rájöttem, hogy nekem a legjobban az felel meg, ha naponta csak egy-két dolgot építek be ebből. Néhány nap többet csinálok, mint másokon, és ez is rendben van. Az élet hullámzik, és a legjobb módja a lendület megtartásának az, ha alkalmazkodsz hozzá, és megadod magadnak a kegyelmet az életed különböző szakaszainak navigálása közben.

Ha nem tudod, hol kezdj, próbáld ki egy hónapig az egyik dolgot, és nézd meg, hová vezet.

  1. Szórakoztatónak tartják: Bár lehetne jó, ha az a típus lennél, aki reggel 4-kor kikel, és elindul a terembe, hogy edzéselje az alsó testét, egy órát meditáljon, majd egy nagy reggelit egyen, és így tovább – nem tudunk mindent megcsinálni, és nem is kell.

Amikor saját reggeli rutinodat készíted, emlékezz, hogy olyan módon tedd, hogy neked megfeleljen. Az életedet kell felvilágosítania, és ne sújtson le. Nem mindig lesz könnyű, de nem kell azon emberek közé tartoznod, akik egyáltalán nem várják már az ébredést. Tehát adj magadnak egy kis kegyelmet, és építs be néhány pozitív elemet a reggeli rutinodba, hogy lehess az a sikeres nő, akinek tudod, hogy lenned kell.

Related Posts