Elindultak a Samsung tok tesztek

By | 02/23/2017

Félreértés ne essék: a Samsung Galaxy S7 az egyik legszebb Android telefon amit valaha láttunk. Nem azért szeretnénk tokba rejteni, mert csúnya lenne, hanem mert a mai okostelefonok védelme az egyik legfontosabb, ha nem akarunk hetente új készülékre költeni. Persze nem meglepően hasonlít a tavalyi S6 modellre, de ezzel semmi baj nincs. A Galaxy S6 már jobb árfekvésű modell, azonban az S7 javít, hogy a jobb teljesítmény a fizikai átalakítása.

tok kézben

A tervezőrészleg kialakítása alapján, a Galaxy S7 valamivel keskenyebb, mint a Galaxy S6 (a pontos szám 0,04 inch). Samsung továbbá egy víztaszító nano-bevonatos réteggel látta el a készülék belsejét, így fokozottan vízálló. Még jobb, ha a microSD-kártya vissza, megosztva foglal helyet a SIM-kártya mellett. Az S7 esetében a fejhallgató Jack-csatlakozó némileg elmozdult. Tehát ha azt szeretnénk használni, akkor szüksége lesz egy új Samsung tok ra mindenképpen.

Már most kapható az interneten a kínálat legnagyobb része. Különböző féle Samsung tokok, amelyek különböző helyzetekre nyújtanak különböző fokú védelmet a Samsung Galaxy S7 okostelefonnak.

Egyes tokokban van egy beépített kitámasztó szerkezet, az elforgatható videók optimális megtekintésére, van olyan védőtok, ami növeli az akkumulátor teljesítményét, és néhány kettős tok, ami úgy funkcionál, mint egy pénztárca. De persze akadnak egyszerűbb típusok is, amik csak egyedi vagy prémium dizájnt kölcsönöznek a telefonnak.

Ezt a listát természetesen majd rendszerint bővítjük, újabbnál újabb tokokkal, így később is érdemes lesz visszanézned hozzánk

ballistic ütésálló tok

Nézzük az első tokot:

Azt lehet észrevenni, hogy a megerősített sarkak azonnal biztosítják, hogy a Galaxy S6 túléli a zuhanást akár 6 láb magasságból is. Azt is megakadályozza a tok, hogy a képernyő karcolódjon asztalra lefelé helyezve és óvja a telefon érintkezésébe kerülő felületeket. A gomb kialakítások jól definiáltak, és a kivágások is pontosak. A gumis sarkok szerencsére megakadályozzák a Samsung tok csúszkálását a zsebedben. Összességében ez egy jó megoldás mindazok számára, akik masszív csepp védelem nélküli tokot keresnek normális áron.