Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

Hamarosan érkezik az Apple Watch 7

Megérkezett az Apple következő generációs okosórája a Watch Series 7 formájában. Az iPhone 13-as termékcsaláddal együtt jelentették be, és az Apple portfólióján belül a Watch Series SE és a régebbi Watch Series 3 mellett helyezkedik el.

Itt van minden, amit az Apple Watch Series 7-ről tudni kell, beleértve azt is, hogy milyen funkciókat kínál és mennyibe kerül.

Bejelentés: 2021. szeptember 14.

Előrendelés 2021. október 8., kapható 2021. október 15. 399 dollártól

Az Apple szeptember 14-én tartotta a kaliforniai Streaming különleges eseményét, ahol az iPhone 13 modellek mellett leleplezte az Apple Watch Series 7-et is.

Már előrendelhető, a kiszállítás 2021. október 15-től kezdődik.

Az Apple Watch Series 7 ára 399 dollárról indul. Az új készülék mellett továbbra is elérhető a Watch SE is, amely 279 dollárba kerül, és a Watch Series 3 is elérhető még szintén, 199 dollárért.

Dizájn és külső

41 mm-es és 45 mm-es méretválaszték
A korábbi szíjak továbbra is kompatibilisek maradnak
Alumínium, rozsdamentes acél, titánium
Az Apple Watch Series 4 nagy dizájnváltozást hajtott végre a kijelzőt illetően, és a Series 5, Series 6 és Watch SE ugyanezt a dizájnt veszi át. A Series 7 is hasonló dizájnt fogad el, de nagyobb kijelzőt kínál, és az IPX6-os víz- és porállósággal strapabíróbb, mint elődei.

A kijelzőt közelebb tolták a szélekhez, a szegélyek 40%-kal csökkentek, a szélén mindössze 1,7 mm-es. A Series 5 és Series 6 modellekhez hasonlóan ez is Always On kijelző, bár a Watch Series 7 új Watch Face-ekkel rendelkezik, amelyek kihasználják a kerekebb keretet.

A Series 7 esetében a burkolatméretek is változtak kissé, 40 mm-ről 41 mm-re, illetve 44 mm-ről 45 mm-re. A Series 4 esetében is változtak a burkolatméretek, 38mm-ről 40mm-re és 42mm-ről 44mm-re, így a korábbiaknál kisebb a változás. A szíjak továbbra is kompatibilisek maradnak az összes Apple Watch modellben.

A korábbi Apple Watch modellekhez hasonlóan a Series 7 is rendelkezik egy jobb oldali digitális koronával, amelybe egy elektromos pulzusmérő szenzor van beépítve, valamint egy oldalsó gombbal. A burkolat alján is van egy pulzusmérő szenzor, és van egy vér oxigén szenzor is.

A tok opciók között szerepel az alumínium – öt új színben, rozsdamentes acél és titánium opciók, különböző színekben.

Jellemzők és specifikációk

  • Világosabb kijelző
  • Teljes méretű billentyűzet
  • USB Type-C kábel
  • A Watch Series 7 a Series 6-hoz hasonlóan 18 órás akkumulátor-üzemidőt kínál, bár a gyorsabb töltés érdekében USB Type-C kábellel szállítják. Az egyetlen másik fő jellemzője, hogy a nagyobb és fényesebb kijelző lehetővé teszi, hogy a Watch Series 7 teljes billentyűzetet kínáljon QuickPath funkcióval, ami megkönnyíti az üzenetekre való válaszadást.

A korábbi Apple Watch modellekkel ellentétben a Series 7 nem ad hozzá új szenzorokat hardveres szempontból, bár van néhány új funkció, amely a watchOS 8-mal érkezik.

A szoftverfrissítés az edzésekhez, köztük a kerékpározáshoz is hozzáadja az esésérzékelést, és a kerékpáros edzésekhez is van néhány fejlesztés, a Watch képes felismerni, ha elkezdesz egy kerékpáros edzést. A Workout alkalmazás kiegészül a Pilates és a Tai Chi funkcióval is.

A légzésszám is megérkezik a watchOS 8-cal, és az Apple Watch többet is fel tud oldani. Ahelyett, hogy csak a Mac és az iPhone feloldására lenne képes, amikor az arcmaszkot érzékeli, képes digitális kulcsként is működni például az otthonodhoz, ha van kompatibilis zárad.

forrás: Apple Watch 7 release date, price, design, features and preorders | Tom’s Guide (tomsguide.com)

Related Posts