Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

Jöhet a rendes OnePlus 10 is végre

A OnePlus az elmúlt években, sőt, idén még inkább megváltoztatta bevezetési stratégiáját. Az első jel, hogy 2022-ben másképp lesz, az volt, amikor a OnePlus 10 Pro eredetileg Kínában jelent meg, és nem jelentették be vele egy időben a nem Pro testvérét.

Ez azt jelentette, hogy hónapokig kérdéses volt, hogy a OnePlus egyáltalán piacra dob-e egy nem Pro OnePlus 10-et. A vállalat korábban lépett, hogy elutasítsa az ezzel kapcsolatos kérdéseket, de egy friss szivárgás azt sugallja, hogy – valóban – látni fogunk egyet valamikor idén.

Ha a pletyka igaz, akkor a OnePlus 10 egy 6,7 hüvelykes, Full HD+ (1080 x 2400) felbontású AMOLED kijelzővel fog rendelkezni, amely az LTPO 2. generációs technológiát használja, hogy adaptív frissítési sebességet kínáljon 1hz és 120Hz között.

A felbontástól eltekintve ez azt jelenti, hogy nagyon hasonlónak kell lennie a OnePlus 10 Pro paneljéhez. És állítólag valamivel erősebb lehet, mint a Pro modell.

A szivárgás – amelyet a Digit az OnLeaks-szel együttműködve tett közzé – azt állítja, hogy a OnePlus Snapdragon 8 Gen 1+ processzorral ellátott modelleket, valamint egy 9000-es sorozatú processzorral ellátott MediaTek változatot tesztel.

Ezt állítólag 8GB vagy 12GB RAM és 128GB vagy 256GB tárhely támogatja, valamint egy 4800mAh-s akkumulátor, amely képes támogatni a OnePlus/Oppo legújabb villámtöltési technológiáját.

Ez azt jelenti, hogy a 150W-os SuperVOOC töltés támogatásának köszönhetően nagyon gyorsan töltődik.

Állítólag a telefon három kamerát fog tartalmazni a hátlapon, köztük egy 50 megapixeles elsődleges, egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles kamerát, az előlapon pedig egy továbbfejlesztett, 32 megapixeles szelfikamerát lyukasztanak a kijelzőbe.

A legújabb kiszivárgásban meglepő módon szerepel az a pletyka, hogy évek óta ez a telefon lesz az első OnePlus zászlóshajó, amely nem tartalmaz fizikai riasztási csúszkakapcsolót. Ez egy ideje már főszerepet játszik, és egyszerű módot kínál a csengés, a rezgés és a néma kapcsolásra.

A OnePlus 10 várhatóan valamikor 2022 második felében fog megjelenni, ami legalább néhány hónapot jelent, mire valószínűleg hallunk valami hivatalosabbat erről, de amint új információk érkeznek, folyamatosan tájékoztatunk a történetről.

Related Posts