Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

Kik vagyunk

A Kerüljközelebb a világ legolvasottabb weboldalának technológiai célpontja. Mindenről és bármiről beszámolunk, ami technológiai — hírek, vélemények, kritikák, bevezetések, trendek és még sok minden más.
Az ország legnagyobb médiaközpontjában, a csoportban gyökerező The Times of India csoportban a hírek az egyik legnagyobb erősségünk. Az oldalon olvashat mindenről, ami a technológia világában történik, beleértve a kütyüket és a kütyüket is.

Mi imádunk mindent, aminek digitális pulzusa van. A Kerüljközelebb a kütyüértékelések célpontja is. Itt mélyreható értékeléseket talál okostelefonokról, kamerákról, tévékről, hangszórókról, laptopokról, okosórákról, táblagépekről, fitneszszalagokról, powerbankokról és még sok másról.

A csapatunk másik erőssége a Hogyan használjuk? Hogyan posztolhatsz több fotót az Instagramon, hogyan állítsd be a Wi-Fi routert otthonodban, lépésről lépésre útmutató az Android okostelefonról iPhone-ra való váltáshoz és fordítva, hogyan alakíthatod át a Windows 10-es számítógépedet kioszkká, hogyan posztolhatsz 360 fokos fotókat a Facebookon és még sok más.

Inkább videót nézne az olvasás helyett? Videórovatunkban mindent megtalálsz. Itt minden megtalálható, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy naprakész maradjon – unboxing videók, ismertetők, hogyan kell használni videók és videók mindenről, ami a technológiai világban zajlik és trendi.