Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

Samsung Galaxy S8 Coral

A Coral Kék színű változata a Galaxy S8 és a Galaxy S8 + most már előrendelhető kizárólag Carphone Warehouse az Egyesült Királyságban. Az előbbi az ára £ 689, míg az utóbbi hordoz árát £ 779.

Ahogy az elvárható, a Coral Blue Galaxy S8 azonos a rendszeres éjfekete modell, a csomagolás egy 5,8 hüvelykes Super AMOLED kijelző, egy Exynos 8895 Octa / Snapdragon 835 CPU, 4 GB RAM-mal és egy 3,000mAh akkumulátort.

Egyedi készülékház

Galaxy S8 és a Galaxy S8 + áttekintés : Samsung nekünk a jövőben, de ez még nem tökéletes

Nyilvánvaló, ugyanez vonatkozik a Galaxy S8 + , mely tulajdonságok szinte azonos belső annak kisebb testvére, a fő különbségek, hogy van egy valamivel nagyobb 6,2 hüvelykes képernyő és egy 3,500mAh sejt.

Specifikációk

Ez a hír jön kevesebb, mint egy hét után brit 4G hordozó EE is elfogadja fenntartások az Arctic Silver változata mind a Galaxy S8 és a Galaxy S8 + a régióban.

Itt van, amit Connor Pierce, a Samsung alelnöke, IT és mobil mondta abban az időben:

Örülünk, hogy partnerei lehetünk EE kizárólag kínálja ügyfeleinek az új Galaxy S8 és a Galaxy S8 + in Artic Silver. Az Artic Silver edition egy modern és visszafogott megjelenés és tökéletesen kiegészíti a Infinity kijelző. Remélem EE ügyfelek tetszik annyira, mint mi.

Related Posts