Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

új Galaxy S8 tok

Miután már több hete bemutatták az egyik legkevésbé titokban tartott készüléket, itt az ideje, hogy kezeinkbe kerüljön pár Samsung Galaxy S8 tok is. A Samsung védül a várakozásoknak megfelelőként mutatta be az új sorozatát a Note kevésbé sikeres debütálása után. Nagy változásokat mutatott a legújabb high-end Galaxy S sorozat, köztük egy gyönyörű, közel keret nélküli kialakítás, megszűnt az fizikai home gomb elöl, a változás a képarányt, bevezetése az Bixby AI funkció, és egy csomó más újdonság is bemutatásra került. Ahogy minden évben, most is új Samsung Galaxy S8 tokok kerültek bemutatásra az új telefonokhoz. Nézzük miből válogathatunk jelenleg.

Gyönyörű Galaxy készülék

Amikor a megvásárolt telefon még új, szinte minden pénzt megér a védelme, hiszen nem szoktuk még meg a fogását és, hogy biztonságban legyen a véletlen ütődésektől és az elejtésektól nem egy rossz ötlet egy tokba burkolni. Ezért is volt, most már felfelé kerekítve néhány, a legjobb védő tokok és borítók, amelyek jelenleg rendelkezésre allnak a Samsung Galaxy S8-hoz!

A Ringke Fusion egy végtelenül egyszerű és közkedvelt védelem, amely egyesíti a polikarbonát testet és a TPU külső kialakítást, továbbá lehetővé teszi, hogy megmutassa a megjelenését a tökéletes dizájnnal rendelkező telefonnak. A vékony és könnyű tok alig növel bármilyen irányban is a készülék méretén, azonban egy MIL-STD 810G-516,6 tanúsítás érintésvédelemmel is rendelkezik. Vannak pontos kivágások a töktőnyílásnak, a hangszórónak, kamerának, fejhallgató-csatlakozónak, valamint az ujjlenyomat-olvasónak, és bár a gombok is fedettek, azok szerencsére könnyedén és egyszerűen használhatóak.

Spéci Samsung tok katonai védelemmel

A polikarbonát test esetében egyértelmű a szín, de lehet választani több árnyalat közül is. Választani jelenleg a következő színekből lehet: tiszta átlátszó, vörös arany kristály, és a füst a fekete. A jelenlegi ára nagyon kedvező.

Különleges tok, mert

A Affinity egy meglepően világos és elegáns ütésálló Samsung Galaxy S8 tok, hogy vékony és hozzáteszi, gyakorlatilag nem ömlesztve a telefonhoz. Az eset jön egy kemény polikarbonát héj és a puha, lengéscsillapító TPU egy X-formájú kialakítás az extra sarok védelem. Az oldalon található csúszásgátló bordázott textúra a jobb tapadás és a belső egy barázdált stressz levezetésére mintát rezgéscsillapító. A gombok tartoznak, és az ügy funkciók pontos kivágások a töltés port, hangszóró, fejhallgató-csatlakozó, a kamera és ujjlenyomat olvasó.

Összetétele

A polikarbonát héj világos, de kapható különböző színekben a TPU részén, beleértve a tiszta, fekete és kék. Az Affinity tok jelenleg rendelkezésre álló erősen kedvezményes ára mindössze 2,95 dollár ami egy fantasztikus lehetőség most.

A Neo hybrid Samsung Galaxy S8 tok is kétrétegű védelmet nyújt, egy Phonebox TPU szilikon és egy kemény polikarbonát keret kombinálásval. A TPU tok mintás, hogy lehetővé teszi a jobb fogás az eszközön, és a kemény héj külső borítása hozzájárul az tok MIL-STD 810G hitelesített az ütközés védelméhez. Szerencsée pontos kivágások való hozzáférés a fejhallgató-csatlakozó, a töltés port, kamera, és az ujjlenyomat-olvasó, míg a hangerő és a bekapcsológomb védett a sérülésektől

különböző színben állnak rendelkezésre, beleértve a vörös-, bordó, ezüstszürke, korall, kék, Niagara kék, fényes fekete és lila.

Related Posts