Valódi bőr Samsung tok

By | 02/22/2017

Megtaláltam azt amire mindig is vágytam. Egy valódi marhabőr Samsung tokot! Végre nem kell a zsebembe rejtenem minden tárgyalásnál a telefonom, mert a tok olyan exkluzív kinézetet kölcsönöz a telefonomnak amit mindig is érdemelt.

Számomra mindig is fontos volt a telefonom védelme egy megfelelő Samsung tokkal, de eddig itthon sosem találtam olyan kiegészítőt ami nem, hogy szebb, csak legalább ugyan olyan minőségűnek hasson, mint a készülék hátlapja maga. Próbálgattam a különböző átlátszó szilikon tokokat, hátha vissza tudják adni a telefon saját méretét és vékonyságát, persze sikertelenül. Nem beszélve arról, hogy borzalmasan ragadós lett tőle a telefonom fogása és a zsebemben is összegyűjtötte a létező összes szöszt is Több, mint borzalom, de szerencsére ennek most vége!

Akkor jöttem rá igazán, hogy milyen tökéletesen választottam, amikor a régi megszokásoktól vezérelve elkezdtem leszedni a Samsung telefonomról a tokot, hogy letisztítsam. Akkor vettem észre, hogy nincs mit letörölni róla, hiszen több nap elteltével is pontosan ugyan olyan, mint amikor először kivettem a dobozból.

Nem is szaporítanám tovább a szót, mutatom inkább képekben:

s7 edge bőr

Remélem nektek is tetszik. Hamarosan elárulom, hogy hol vettem a tokot, addig is legyetek türelemmel és próbáljátok meg nem összetörni a telefonotokat.

<— … Ja, és aki nem szavazott még a készülékét illetően, az a Bal oldalon megteheti a Szavazás menüpont alatt. Ne feledjétek a legtöbb szavazatot kapó telefonra kisorsolunk egy prémium Samsung tokot egyik támogatónk jóvoltából. Annyit elárulok, hogy a tokon felül több tízezer forint értékű ajándék találhat gazdára!