Kerülj közelebb

Mindennapi témák, divat és trend

Galaxy S9 Concept

Samsung Galaxy S9 jövőre érkezik, mi sem biztosabb ennél, mivel mindent készülék evezetést a Samsungnál fogyasztói felmérések előznek meg. Minden évben, a Samsung győz az összes okostelefon eladások táblázatában, és az egyik legelismertebb márka az okostelefon piacon. Jelenleg is mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Akárki keres egy innovatív új mobiltelefon készüléket, vagy valami technikai kiegészítőt, abban biztos lehet, hogy a Samsung berkeiben megtalálja azt.
Jelenleg már elindultak a hírek a jövőbeni zászlóshajóról, a valószínűleg 2018 Q1-ben bemutatandó Samsung Galaxy S9-ről. Ezeket a híreket szokásához híven valószínűleg a Samsung szivárogtatja ki. Mivel ellentétben az Apple-el, neki ez hozzátartozik a marketing politikájához. A előzetes hírekből már valaki el is készített egy bemutatóvideót ami valószínűleg hűen tükrözi majd a Galaxy S9 tudását. Mi pedig már akkor boldogok leszünk, ah a videónak csak a fele is igaz lesz.

Ha további Galaxy S9 pletykákra is kíváncsi vagy, akkor kövesd blogunkat, hiszen a legjobb Samsung tokk mellet, a legfrissebb okostelefon készülékeket érintő újdonságokról is beszámoluk nektek nap, mint nap!

Related Posts